28 August 2010

Alaa, kalau boleh tak nak sedih2..

Crying doesnt mean you are WEAK! It's a natural feeling to everyone in this entire world. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while so that we can see this life with a clearer view again. Eventhough to me, bila nak dekat2 or during period tu kadang2 hati ni rasa sayu and hiba semacam je. To tell u the truth, symptons of hormone imbalance in women like depression, fatigue, cepat dahaga, kepala berat (pening), jiwa resah gelisah, PMS dan macam2 lagi ni boleh mempercepatkan usia wanita (dari usia sebenar). That's why wanita ni cepat nampak tua dari lelaki kan? Ouhh sedihnya...

Sunyi sungguh suasana di ofis ni bila shift malam. Lagipun malam ni kena cover shift orang lain, kena hari Sabtu pula tu and that's why my mind tends to berlibang-libu, hehehe. Hope besok boleh rest puas2 walaupun it's during my stand-by week. Mengalahkan macam doktor sebab kena 'on-call' suruh datang kerja. Tension tau..

Tomorrow is Sunday, still tak ada plan nak ke mana2. Boring because my kio is in Kampar, Perak for a week! Industrial training pun nak kena outstation, haissh! This is the first time we are far apart from each other. I decided to be locked in silence because I dont want him to know how lonely I am when he's not around. Nanti my kio rimas bila selalu kata rindu..

Hm kalau boleh nak pergi mengurutlah besok. Urat kat tengkuk ni rasa tegang semacam. Okay, baru je lepas call Kak Ros and she asked me to come early in the morning. Senang sikit nak urut katanya sebab kalau dah tengahari nanti sakit.

Okaylah nak minum milo kejap. Bye~

No comments:

Post a Comment