25 September 2010

Am I a workaholic person?

Assalamualaikum,

Ya Allah, hari ni adalah masuk hari ke-7 aku bekerja. 2 days more to go. Naik biul kepala otakku bekerja shift ni! Am I a workaholic person? NO NO NO! Yes, my answer would be strictly NO. Actually terpaksa because one of my officemate cuti kahwin so kenalah ganti kan. Nasib tak banyak issue during the first six days of morning shift, alhamdulillah sangat2. Today is my first night shift. I hate night shift. Really hate it! Kalau boleh nak kerja shift pagi je tiap2 hari. If working in morning shift (7am - 7pm), I feel so fresh and my body tak rasa penat (eventough in terms of workload memang stressful la). Tapi kira okaylah sebab lepas tu balik rumah, dinner dan tidur atas katil. Kalau kerja malam memang lemah gila. Kerja memanglah tak banyak tapi bosan sungguh nak menunggu ke pagi besok. Tuhan jelah yang tahu...

Hmm, lets talk about something else. Nanti spoilkan mood je bila cerita bab kerja ni kan, haha. Actually just now I did a bit preparation about my trip. I'm going to Perth next month! Not much excited because I've booked the flight ticket since last Nov. So I've drafly compile some of interesting places to visit (as per discussed with my bestfriend in Perth, Faridah). It's included Perth City, Kings Park, Fremantle, Cottesloe Beach, Caversham Wildlife Park, Westfield Carousal Mall and Araluen Botanic Park. Hopefully I am manage to visit all the places. Kereta sewa pun dah ready. Subaru Forester lagi tu, haha. Itinerary belum siap lagi. Tengoklah besok lusa kalau rajin.

Balik kerja pagi nanti nak terus tidur. I'm going to Kajang to attend Wanie's engagement ceremony at 11 in the morning. I can't wait to see my bestfriend's precious moments because I know she deserve to have a better life. She's one of my bestfriend back in Sekolah Teknik Kajang. Orangnya tabah, kuat semangat, jujur dan sangat patuh pada ibunya. Criteria2 macam tu lah boleh buat isteri!

Okaylah nak rehat2 kejap (meaning tidur atas kerusi, haha). See you guys later.

No comments:

Post a Comment