30 September 2010

Harini start puasa 6...

Asssalamualaikum,


Eventhough today is the 21st day of Syawal, alhamdulillah terbuka juga hatiku untuk berpuasa 6. At the first week memang liat, second week dah malas2 and third week barulah terhegeh2 kan, hehehe. Terasa masa cepat sungguh berlalu kerana kebizian malampau di office ni. Tapi pagi tadi sempat lagi tidur kat surau sejam (12.30 - 1.30pm). Masih pening2 lalat sebab tidur tengahari buta, kuikui.

Okaylah, tak boleh nak update panjang lebar. Bos asyik dok lalu lalang je ni. Okay, bye~

No comments:

Post a Comment