20 January 2011

Keindahan I City

Assalamualaikum wbt,


Tahun ni aku dan family meraikan sambutan tahun baru 2011 di I City, Shah Alam. Ya Allah, it was crowded and traffic jammed along the Federal Highway to Padang Jawa. We took 2 hours to get there! Ramainya orang nak tengok lampu kat I City ya... Sampai mak aku cakap ini adalah first and the last jejak kaki ke I City, haha...

 Jakun juga kami pada awalnya..

 Suka tengok pokok lampu yang color putih tu.. Teringat pokok "Snow in Summer" di Perth..

 Ramainya manusia..

 The view is amazing!

 Familiku..

Appearance yang agak outstanding (tudung dah nak sama color dengan lampu2 di I City, haha)

Bye~

No comments:

Post a Comment