27 June 2011

Hari ke-5 berpuasa dalam bulan Rejab..

Assalamualaikum,

Syukur kerana terdetik dalam hati ini untuk berpuasa sunat.. Terima kasih ya Allah.. Insyaallah hari ini adalah hari ke-5 berpuasa dalam bulan Rejab.. Dengan harapan yang tinggi semoga aku berjaya mengecapi segala fadhilat yang Allah sediakan dalam bulan Rejab ini.. Amin..

Iphone4ku baru dijailbreak, hehehe. Yang paling besh boleh install software untuk gambar. Kualiti gambar dah macam DSLR pun ada (kalah DSLR Olympusku). Teknik "bokeh" pun berkesan tau. Video pun boleh terus upload kat facebook + youtube + blogspot! Memang mantop!

Gambar bawah ni adalah gambar lama. Cuma diedit kasik background blur (bokeh).

No comments:

Post a Comment