27 June 2011

Mustajabkah lotion ini?

Assalamualaikum wbt,

Rupanya photo upload untuk blogspot ni kena atas sekali then karangan kat bawah. Macam tak surprise kan? Whateverlah..

Tadi pergi carrefour sebab teman My Kio gunting rambut. He hopes he'll be looks like Aaron Aziz in the next 18days (yekee?). For me, it's more than enough to see his hair is short. It's simple but smart. Bila panjang looks very messy tau.

Lepas gunting rambut, kami terlalu depan kedai jual jamu. I asked the seller is there any other way to prevent my tummy become "buncit". So he recommend Lotion Mustajab. Bila baca pamphlet, terus beli sebab modelnya Nora Danish, haha! The price is only Rm22. Hope it's worth it before my engagement ceremony.

For your info, even my weight is only 44kg but I have a problem with my tummy. Bunciiiiit! I still don't find any solution yet (unless buat sit up kot, tapi serius malas). If Lotion Mustajab ni tak mustajab, so I need to find other ways. Pakai bengkung ke, haha.

Okaylah, nak rasmikan kejap lagi before tidur. Semoga perutku akan kempis dan sexy, kuikui.

Daaaa~

Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment