07 June 2011

Ya Allah, tabahkan hati hambamu ini..

Assalamualaikum,

Kenapa hati berdebar-debar sangat pagi ni. Sampai je ofis terus bos tegur report yang aku buat salah. Lepas tu blur kerja menimbun (sebab semalam cuti). Dan tiba-tiba dapat email kena turun site during migration (sebab partner nak habiskan cuti). Stat, docket dan work done still tak update kat share folder (sebab ganti kakak kat ofis ni yang tengah cuti bersalin). Nak kena meeting 1-1 dengan bos pulak untuk meeting KPI. Serabutnyaaaaa.. Serius dah tak tahu nak prioritze yang mana satu dulu. Budak training ni pun tegur muka aku nampak pucat pagi ni.. Hmmmmmm...

Ya Allah, tabahkanlah hati hambamu ini. Janganlah kau biarkan hatiku berlibang-libu. Sungguh aku perlukan petunjuk dan hidayah dari Mu.. Aminnn..

Wassalam..

Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment