08 August 2011

Kemaruk dengan Nora Elena

Assalamualaikum wbt,

Weekend baru-baru ni aku sanggup bersengkang mata sampai ke subuh melayan cerita Nora Elena. Sebelum ni dok heboh-heboh satu Malaysia pasal drama ni tapi aku buat dek je. Yelah, drama ni start 6.30pm during weekdays. Memang tak sempatlah nak layan sebab aku sampai rumah everyday pun dah almost 9pm.

Tapi baru-baru ni accidentally one of my collegues tegur kata muka aku macam Nora Elena. Nak tersedak tau waktu tu, hahaha! Lepas tu terus google search image Nora Elena kat iphone. Siap call My Kio untuk dapatkan kepastian. My Kio kata adalah iras sikit dan dia pun dah perasan selama ni cuma taknak bagitahu aku takut aku terperasan lebih. Cehhh! Maybe bentuk muka chubby dan hidung mancung kot. Hahah!

And one day waktu driving ke ofis, aku terdengar lagu Asfan- Terhenti Di Sini. Dalam hati terdetik betapa beshnya lagu ni dan aku sangkakan lagu indon. Bila malam search kat youtube, rupa-rupanya OST Nora Elena.. So bila layan lagu tu adalah tertengok sikit-sikit sedutan cerita Nora Elena. Dan-dan time tu jugak terus search dramanya. Bila dah layan episod 1, jawabnya kemaruk tak hengat dunialaaaaa..

Sekarang pun tengah tunggu loading. Baru nak masuk episod 16. Semuanya ada 24 episod kalau tak silap. Memang besh ceritanya, serius! Harap-harap My Kio bolehlah jadi pengganti Seth Tan, heheheh.

Okaylah, nak isyak kejap dan sambung layan episod 16. Daaaaaa~

Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment