03 September 2011

90days to go..

Assalamualaikum wbt,

Pejam celik, pejam celik lagi 90hari majlis perkahwinanku.. Time is running and I need to focus more on my preparation.

I have discussed with my mak and she agreed to have my solemnization at Masjid Sultan Mizan a.k.a Masjid Besi at Putrajaya. I already printed out the form tapi ntah bila nak submitnya. Ujian darah juga belum discuss nak buat bila. There's a few things for barang hantaran yang masih belum dibeli. Baju untuk majlis bersanding belum ditempah sebab tailor still cuti raya. Deposit for cameraman, pelamin and catering pun kena consider important jugak. Takut last-last minit duit tak cukup habis aku. Well, jangan cuak.. As long as I have mak besides me pun dah cukup.

Ya Allah, permudahkan persiapan pernikahan kami dan lindungilah tunangku dari perkara-perkara yang tidak baik. Semoga hati kami sentiasa dekat dan jauhi diri kami dari hasutan syaitan. Amin..

Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment