05 September 2011

Start puasa 6 di bulan Syawal..

Assalamualaikum wbt,

Syukur, alhamdulillah.. Harini selamat menjalankan ibadah puasa sunat di bulan Syawal.

Baru 1st day tapi fikir-fikir balik bila nak start tu bukan mainlah payah. So bila dah start hope bolehlah puasa direct. Walaupun sebenarnya puasa ini adalah lebih kepada puasa ganti, tapi aku harap Allah ganda pahala puasaju dengan pahala puasa 6. Amiinnnn..

Harini jugak merupakan hari pertama bekerja setelah 10hari bercuti sempena hari raya. Sampai je office tadi punyalah blur gila. Menghadap email aja nak dekat sejam. Dahlah ramai yang masih bercuti. Office pun lengang dan sunyi.. Tapi enjoy dan tak stress sangat .

Okaylah, mata pun dah ngantuk. Tidur dulu.

Daaaa~

Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment