13 October 2011

Team Building 2011

Assalamualaikum wbt,
Ini adalah kali ke-2 aku tiba di Hutan Lipur Ulu Bendul dan juga kali ke-2 aku join Maxis Team Building. Tahun lepas aku berkhemah kat sini bersama-sama kawan My Kio. Gunung Angsi pun telah aku tawan, hebat tak? Haha..
Bila dengar Maxis buat Team Building kat Ulu Bendul ni so aku tak adalah excited or jakun sangat. Tahun lepas memang best, Maxis buat kat Gambang siap stay 2hari 1malam. Makanan pun memang sedap yang amat! Maybe tahun ni dorang nak cut cost sampai pergi tempat rekreasi je. Rasa macam aktiviti budak sekolah tau, huh!
Rasa sedih jugak sebab penat lelah bekerja selama ni tapi macam majikan tak balas. Hishhh3, memang tak patutkan. Bila dengar cerita dari senior, dulu dorang mewah sangat. Dapat macam-macam. Tapi bila time aku join, macam-macam benda pulak nak cut cost. Sabor jelah.
Harini aku MC sebab sakit-sakit badan. Walaupun panjat gunung tak sampai suku jalan, tapi rasa semacam bila bangun pagi tadi. Maybe tak warm up kot. Aku berehat kat rumah and tidur sampai tengahari buta. Tapi sempat jugak pergi secret recipe semata-mata nak pakai wifi. Broadband P1 abangku yang aku borrow selama ni suspended (tak bayar bil lah tu!). Online pun sebab nak buat correction map kad kahwin.
Okaylah, nak tidur dah. Besok hari Jumaat, yahoooooo! Tak sabar nak menunggu weekend!
Btw, lagi 50hari lagi! Yebedabeduuuu!
Daaaaaaaa~
Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment