30 October 2011

My wedding card!

Assalamualaikum wbt,

Bila nak ambik kad malam tadi, tiba-tiba rasa cuak semacam. Lagi 33hari rupanya.. Padahal asyik dok rasa lama lagi je..

Walaupun front cover simple, but Im so oooo in love with the design. Nampak simple but sangat exclusive! Actually masa nak buat kad ni pun banyak sangat masalah. Silap banyak sangat! Even kad yang dah siap ni pun masih ada yang salah! Boleh pulak contact number family lelaki dia letak dalam kad aku ni. Tension yang amat! Sekarang still tengah discuss sebab memang nak kena print inlay baru. Hope aku tak kena bayar sebab ini memang salah orang yang buat kad ni. Macam-macam hal kan..

Ya Allah, permudahkanlah kesulitan yang sedang ku alami ini..

Okaylah, nak sambung buat bunga telur..

Daaaaa~

Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment