12 January 2012

Honeymoon at Grand Lexis, PD (6 - 8/11/12)

Assalamualaikum wbt,

Sunyi sepi sungguh blog ni. Tak ada masa nak update. Baru sebulan kahwin, mengalahkan orang dah beranak dua kan? Maybe time management tak betul lagi kot, hehe. So sempat pos gambar wedding je. Insyaallah lepas ni akan cuba sedaya upaya mencuri masa untuk mengupdate entry-entry yang menarik.

Pic kat atas merupakan destinasi pertama yang kami tujui untuk berhoneymoon. Actually dah booked before kahwin lagi (Premium Pool Villa). Yang menariknya adalah bilik kami mempunyai private pool! Tapi yang sedihnya aku tak pandai berenang. So rendam-rendam kaki dan tepuk-tepuk air jelah. Tak sampai 10minit dah menggeletar kesejukan. Kesian sang suami terpaksa berenang secara solo, hehe. Harganya memang agak mahal, 1malam dalam RM620 (tak silap). Pejam mata jelah bayar untuk 2malam.

Overall, it's memorable moments among us.. Looking forward to have next honeymoon vacation.. Hehe

Daaaaa~

Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment