22 February 2012

Alhamdulillah, I'm pregnant!

Assalamualaikum wbt,

Syukur, setelah membuat UPT dan scan semalam aku telah disahkan mengandung. Excited sangat!

Tapi masa scan semalam, aku macam blur gila sebab aku tak faham apa yang doktor nampak. Baby masih kecik yang amat, pastu floating sana sini. Ibarat macam ada satu dot je. Masa doktor tu capture dan tunjuk baby, aku pun angguk jelah konon-konon faham.

Yang penting sekarang aku dah lega. Tak perlu membazir beli UPT dah. Lepas ni aku akan post tanda-tanda yang aku alami selepas 3hari lewat period. Mungkin boleh jadi panduan kepada wanita-wanita yang tak pasti sama ada dia hamil atau tidak.

Okaylah, nak rest sekejap. This week kerja petang so boleh golek-golek atas katil lagi..

Daaaaaa~

Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment