20 February 2012

UPT yang ke-5

Kronologi UPT yang telah dibuat:
8/2 (3hari lewat): Double line tapi blur
9/2 (4hari lewat): Double line tapi blur
12/2 (7hari lewat): Double line tapi laaagi blur (buat kat klinik)
14/2 (10hari lewat): Double line dan nampak jelas
20/2 (15hari lewat): Double line dan nampak jelas walaupun dibuat pada waktu tengahari
Gambar di atas merupakan UPT yang aku lakukan harini, 20/2 dalam jam 1.30tgh. Besok kan appointment dengan doktor jam 2ptg, so try buat test sendiri dulu. Alhamdulillah, nampak memberangsangkan. Harap-harap besok kalau dah confirm pregnant, dapatlah aku beritahu berita gembira ni kat hubby dan family. Hubby pun ada meeting kat Melaka, so mak jelah yang teman besok.
Tak sabar dan masih takut-takut.. Itulah keadaan aku sekarang. Semoga Allah permudahkan segalanya. Amin3..
Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment