18 November 2012

Sayf @29days

Assalamualaikum wbt,

Dah semakin rancak mensnap pic Sayf. Nampak sangat dah bosan duk rumah, hehe. Dah seminggu duduk rumah sendiri. Aktiviti harian jelas pack semata-mata menguruskan Sayf. Tugas hubby adalah menyediakan makanan. Nampaknya hubby dah pandai menguruskan dapur. Walaupun kadangkala lauk terlebih garam, tapi okaylah tu ada jugak niat nak jaga isteri. Cuma part mengemas aku jugak kena buat sendiri baru puas hati, hehe. Kalau hubby kerja, abah akan hantar lauk. Pada aku senang je. Sup ayam/ikan dah cukup sedaaaap.

Okaylah, tak sabar nak habis pantang. Sayf jenis kuat menyusu.. Macam manalah nak jalan-jalan shopping complex. Mau dia meraung kalau time tu jugak dia nak susu, haisshhhh..! Hope Sayf tak macam tu ya, hehe.

Daaaaaaaaaaa~

Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment