31 January 2013

Sayf's first vacation at Cameron Highlands

Assalamualaikum wbt,

Pada 19/01/13 yang lepas, kami ke Cameron Highlands bersama keluarga Semenyih (belah hubby). And that was Sayf's first vacation. Alhamdulillah, nasib tak meragam anak mama ni.

Aku pun risau pada awalnya. Yelah, orang jenis "kepala buruk" macam aku ni susah nak naik tempat yang jalan dok corner-corner ni. Nasib Sayf meragam sikit-sikit. Dia pun pening jugak agaknya, hehe.

Aktiviti tak banyak sebab 2hari 1malam je. Walauapapun, aku happy sangat sebab dari before kahwin dulu berhajat nak pergi (selepas dok layan cerita Nora Elena, haha!).

Yang penting perjalanan lancar pergi & balik. Sayf pun okay. Lepas ni boleh jalan jauh lagi ya :).

Daaaaaaaaaaa~

Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment