22 February 2013

Annual Dinner

Assalamualaikum wbt,

Malam ni annual dinner kat KLCC Convention Center. Baju inilah yang bakal dipakai nanti. Alahai berdebar-debarnya sebab tahun ni body cutting ala-ala mak orang, hehe.

Baju inilah yang aku beli kat KWC, harga tak berapa ingat tapi dalam RM40. Yang pasti tak lebih RM50. Kasut pulak kasut masa bertunang dulu, so tak ingat harganya berapa. Long skirt & tudung pinjam ofismate, hehe. Save budget banyak kat situ.

Harap-harap dapatlah ipad mini ke, Iphone 5 ke as a doorgift. Yelah, company asyik dok untung je. No 1 service provider kat Malaysia pulak tu. Kita kerja bagai nak rak takkanlah tak ada habuan kan.. Kalau tak pun dapat lucky draw ke (berangan dapat travel voucher, kahkah).

Okaylah, dinner start 5.30pm. Boss kasi balik 3.30pm, kira okaylah tu. Janji kerja setel. Tak keluar lunchlah nampaknya.

Nantikan pic-pic dinner di next entry.

Daaaaaaaa~

Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment