11 May 2013

Ujian di bulan April

Assalamualaikum wbt..

Lama rasanya tak soksek kat sini. Penat mengharungi hari-hari di bulan April ni. Dugaan buat aku dan Sayf...

Aku batuk selama 2minggu dan Sayf demam & batuk on/off. Ya Allah, memang perit sangat batuk lama-lama ni. Sampai sakit belakang menahan. Seriously first time in my life batuk selama ini. Rasanya 3 klinik kot pergi beli ubat. Dah macam petua try tapi tak menjadi. Dok buatlah air panas + lemon + madu setiap hari tapi kalau Allah tak izinkan tak menjadi jugak kan. So selagi aku tak sihat, Sayf pun sama kena tempias. Tapi Sayf macam lama je kena. Even last week (early May) pun masih tak sembuh sepenuhnya.

Pic di atas diambil pada 1 May sempena Labor Day. Pagi-pagi lagi dah keluar ajak hubby pi Ikea cari rak buku & cermin. Sedih sebab tak dapat beli cermin sebab tak muat kereta. Panjang bebenor. Memang salah satu impian nak cermin yang nampak from top to bottom. Tak ada rezeki, tak apalah. Pastu pi pulak Sunway Pyramid ambik modem MiFi Maxis. Freelah katakan.. Hehehe.. Pastu sampai jugaklah hajat ajak hubby makan kat Fullhouse. Selama ni kalau ajak hubby memang dia tak nak sebab ada unsur K-Pop.. Eeee!

Walauapapun, happy sangat! Sayf semakin membesar dan semakin handsome! So far baru pandai meniarap dan pusing-pusing badan. Alhamdullillah. Semoga menjadi anak yang soleh ya :)

Nanti kita soksek lagi!

Daaaaaaaaaa~


Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment