23 September 2013

Alamak, no more Monday Blues please!



Assalamualaikum wbt,

Terkejut juga bila baca snapshot di atas. Cousin yang update kat FB dia pagi tadi. Pagi tadi nyaris juga nak MC. Pening kepala yang amat sangat semalam. Sebelum tidur telanlah panadol sebiji. Pagi rasa mcm nak demam tapi bila lepas mandi & solat, terus segar sampailah sekarang. 

Tak sure simpton mcm ni sebab "Monday Blues" or tak, hehe. Tapi serius badan rasa panas pagi tadi. Semangat nak kerja  sebab hubby bukan jenis suka cuti. Asalkan bersebab atau dah plan awal2.

So mulai saat ini tak nak bermalas-malasan di hari Isnin. Baru tahu Nabi Muhammad SAW lahir pada hari Isnin. Kalau tak, asyik nak mengeluh je. Bagus, info yang sangat berguna.


My super duper hensyemmm boys. Bila tengok pic ni, bertambah2lah semangat. Pic ni di ambil pada Sabtu lepas. Waktu majlis nikah cousin hubby di Subang. 


Pic ni adik baru hantar tadi. Sayf bersama cousinnya, Khalish. So sweet kan? Bila dah besar nanti mesti malu & taknak mengaku tengok pic ni, hehe.

Okaylah, nak sambung kerja. Tiap2 hari berazam nak balik awal. Hopefully harini sempat siapkan kerja ya..

Daaaaaaaaaaaaaaa~

No comments:

Post a Comment