20 September 2013

Sayf @11months




Assalamualaikum wbt..,

Alhamdulillah, semalam Sayf dah 11bulan.. Next month dah setahun! Alahai anak mama, dah nak jadi anak bujang ni.. Haha

Sayf masih sporting, makin kerap minum susu. So far tak pernah lagi tukar jenama susu. Masih Friso Gold cuma dah tukar step 3. Murahlah sikit. Maybe lepas setahun ni nak tukar susah lagi murah, haha. 

Hubby pun selalu cakap, bila dapat gaji je dah tak fikir apa dah. Hanya susu Sayf dan Pampers Petpet jelah. Kat situ aja dah kena spend RM200-250. Ni baru sorang anak. Kalau kembar atau atau jarak anak dekat-dekat camno tu? Hehe.


Last weekend Sayf attend 2 birthday party. Kat A&W dan McD. Birthday Sayf nanti nak buat kat mana pulak? Mama tengah fikir lagi ni sayangku... Tunggu jelah ye..


Sayf kalau dapat barang apa-apa sekalipun, mesti masuk mulut. Ni first time Sayf main belon. Bukan main suka tapi kita pulak risau pecah, sebab dia dok berusaha sekuat hati menggigit. Tak apa, nanti dah besar sikit boleh beza mana food and mana toys ya sayangku..


Now Sayf dah boleh merangkak dan meniti. Comel je. Hope boleh jalan before setahun ni ya. Senang nak tiup kek, tak perlu mama dukung. Hehe.

Okaylah. Harini hari Jumaat. Dah tentu tak sabar nak menempuh weekend. Malam ni basuh baju yang botingkek-tingkek tu supaya hati senang sebelum keluar meronggeng...

Daaaaaaaaaa~


No comments:

Post a Comment