23 October 2013

Bilalah Air Asia X nak fly ke New Zealand balik..


Assalamualaikum wbt..,

Seriuosly tak tergambar dengan kata-kata.. Subhanallah, sungguh cantik ciptaanMu.. Ianya seperti syurga padaku..

Terasa masih banyak yang belum aku terokai di bumi New Zealand. Percutian selama 9hari pada May 2012 memberikan kenangan terindah. Sehingga ke saat ini manisnya masih kurasai. Waktu tu aku mengandung Sayf 4bulan. 11jam perjalanan merupakan waktu paling lama dalam flight Air Asia X, hehe. Nasib ambik empty seat, so boleh tukar-tukar dengan hubby tidur atas riba.

Kalaulah Air Asia buat balik route ke New Zealand, dah tentu aku akan pergi lagi. Memang wajib! Tapi bukan berdua dengan hubby, tapi nak bawak mak & abah. Dah tentu dorang happy dengan permandangan yang sangat amazing dan ketenangan yang luarbiasa.. Totally 200% different dengan Msia...

Hoppefully, miracle akan berlaku.. Hmmmm..

No comments:

Post a Comment