14 October 2013

Pre-Birthday Bash for Sayf

Assalamualaikum wbt..

Waahhh malam tadi praktis sambut beday Sayf. Bukan main suka lagi Sayf. Siap tepuk-tepuk tangan tau. Lagi 1week aja Sayf nak setahun. Insyaallah Sabtu ni celeb birthday party Sayf di rumah fam hubby, Semenyih. 


So far Sayf masih meniti. Dah pandai sebut "ma ma ma", "ya ya ya".. Fish pun dah boleh sebut cuma dengar "ishh" je. Dah boleh babai. Alhamdulillah, Sayf nampaknya org yang cepat belajar. Hope Sayf jadi budak yang genius ya.

 
Pic last week. Gigi Sayf dah nak masuk 8! Senyumlah lebar-lebar ya. Comel sangat sebab gigi atas jarang. Mcm anak mat salleh (konon!).. Haha!
 

Pic last week. Amboi bukan main lagi merempit dengan abang alish. Hehe.

Okaylah, dah nak tidur. Besok cuti, yeayyy. Nak pergi bank dan banyak lagi urusan besok.

Good night!

Daaaaaa!

No comments:

Post a Comment