07 October 2013

Wedding mode

Assalamualaikum wbt,

This month sangat2lah busy.. Busy dengan jemputan kahwin. Alahai, itu pun ada jugak tak dapat attend. Sorrylah sangat... Sabtu & Ahad tu sangat2 terhad. Nak berjalan pun tak ada can tau. Tapi kebetulan Sabtu lepas ada wedding kat Dewan Perdana Keramat. Hubby lalu Jalan Tun Razak. Jem tu xpayah nak cakaplah tapi aku suka sebab dapat menikmati view KL. Siap cakap kat hubby thanks sebab dapat tengok KLCC. Hahahah jakunnya. 

Hidup dah berkahwin dan ada anak ni bukan mcm zaman remaja dulu2. Nak ke mana2 kena fikir 2-3kali. Kalau dulu cakap je nak lepak mana. Start enjin kereta dan jalan je. Duduk shopping complex dari pagi sampai ke malam pun tak heran. Hehehe. Sekarang kalau berjalan, 2jam tu dah rasa lama. Pinggang & lutut cepatnya lenguh. Ni belum masuk 30an lagi ni. Haisshhhh!

29/09/13 - Wedding Aynn & Azim di Bukit Kiara Equestrian & Contry Resort

05/10/13 - Wedding Syafiq & Yani di Dewan Perdana Keramat

Sayf suka karaoke rupanya.. Org menyanyi dia pun sibuk nyanyi.. Hehe

06/10/13 - Azim's Reception di Bangi Golf Club

Abi, Sayf & Kambing..

Alhamdulillah, baju2 kurung lama dah boleh pakai. Seronoknya! Syukur berat sekarang dah 47kg. Even masih belum capai target tapi almost 7kg dah turun. Nak tahu tips? Insyaallah next entry aku share ye. 

Okaylah, nak sambung kerja.

Daaaaaaa!

No comments:

Post a Comment