05 December 2013

Semoga hari ini lebih baik dari semalam..

Assalamualaikum wbt..,

Boring pulak pagi ni sementara menunggu masa yang sesuai ke ofis. Sampai rumah mak awal, 7am.. Sayf dah tunjuk sign nak tidur. Tapi aku paksakan jugak mandi dulu. Merengek jugak tapi kena disiplin mandi awal. Nanti nak sekolah senang. Haha.. So now dah tidur dalam buai. Kebiasaannya aku gerak ke ofis 8.50am. Malas gerak awal sebab balik pun xpernah on time. 

Hope harini hati aku lebih tenang. Dapat menyiapkan task yang diberi dengan baik.

Ya Allah, tenangkanlah hatiku. Jauhkanlah perasaan hasad dengki, busuk hati dan prasangka yang tidak baik. Amin3..

Mehlah terapi diri ini dengan menatap gambar Sayf yang bajet retis ni. Hehe..


I love u so much sayangku! 

Daaaaaaaa~

No comments:

Post a Comment