16 December 2013

Sempat juga terjah Big Bad Wolf 2013!

Assalamualaikum wbt,

Yes, berjaya jugak akhirnya! Punya lama nak buat decision untuk set timing yang sesuai. Haha! Yelah, mana nak tahan tengok kawan2 dok update FB/Whatsapp. Tapi dok fikir ramai orang, tu yang jadi tertangguh. Hubby mmg cukup tak berkenan pergi tempat ramai orang. At last kitaorg decide pergi lepas solat subuh. Timing sama macam last year. Angkutlah jugak Sayf yang tengah syiok tidur tu. Alhamdulillah, jalan + tempat parking lancorrrr.. 

Kat situ aim buku Sayf je. Malas nak beli buku-buku dewasa sebab tak ada masa nak baca. Even newspaper pun tak sentuh! Huh.. Sibuk benar aku dengan dunia ni..

Wahh bagusnya anak mama ni. Baru je masuk kereta dah "berlakon".. Hehee..

Kelakar pulak tajuk buku ni.. Tapi nasib sheep to chomey.. Kikiki..

Okaylah, nak sambung kerja. Hope harini balik awal.. 

Daaaaaaaa~

No comments:

Post a Comment