04 December 2013

Tengah stress tahap gaban..!

Assalamualaikum wbt,

Tak ada sikit pun kena mengena dengan personal life. Tapi more about working life. Arghhhh, what I feel right now is I want to quit from this job!  There must be "something wrong" where definitely I couldn't tell the answer. Too confidential...

Tapi, nak pergi kerja mana?

Boleh tak nak berhenti kerja sini and jadi doktor? Haha..!

Ataupun jadi sukarelawan.. Mcm org putih tu..

Tapi kalau jadi sukarelawan cukup ke duit nak bayar kereta and rumah?

But I really love my friends here. We are such a big family. Environment sangat-sangat okay. I force myself to stay and don't let the "something wrong" haunting my life. 

Ya Allah ya tuhanku.. Berikanlah aku kekuatan.. Berilah aku semangat yang baru.. Amin3..

S-A-B-A-R itu bukan mudah kan? Itulah part yang paling aku lemah.

Hishhh, kenapalah hidup ini complicated sangat.. 

Hmmmmm...

No comments:

Post a Comment