29 May 2014

Bleeding di awal kehamilan

Assalamualaikum wbt,

Harini dah masuk hari ke-5 missed period. Brown spot dah stop since 2hari lepas (maybe lepas ambik duphaston).
Tapi tengahari tadi tuptup keluar darah merah masa lepas buang air kecil. 

Bohonglah kalau tak risau. Hati ni dok berteka teki.. That's why malas nak bgtau kawan-kawan lagi. Unless dah scan, result normal, cukup sifat & dapat dengar heartbeat baru boleh kobarkan pada semua. Sorry sebab at the moment terpaksa cakap "sakit perut" dulu..

Kat ofis duduk kat atas kerusi je pun. Harini baru start kerja after MC 3hari. Takkan nak berehat lagi kan. Maybe stress dengan kerja yang tak sudah2. Laptop nak kena menghadap. Whatsapp pun nak kena menghadap. At last, tak appreciate langsung.. Okay, enough! Taknak sentuh pasal kerja. Nanti spoilkan mood aja.

Hopefully nothing serious.

Semoga Allah sentiasa melindungiku dan janinku.. Amin3..

2 comments:

  1. Hai n salam kakak,

    Boleh tahu, lepas ovulation ke kakak dpt brown spot tu?

    Thank you..

    ReplyDelete