26 May 2014

Pregnant ke tak ni?

Assalamualaikum wbt..

Harini buat UPT sebab dah 2hari delay period. Result: POSITIVE! 


Sepatutnya period 24/5 tapi sampai sekarang tak keluar lagi. I mean darah haid. Yang peliknya, since 20/5 keluar lendir coklat (brown spot). So means dah hari ke-6! Tak banyak tapi sentiasa ada.. Bila lap dengan towel mesti nampak coklat. Kalau mcm time preggy Sayf dulu brown spot keluar sekali je masa 3hari sebelum period.. Tu yang hati ni happy bercampur risau.. InsyaAllah besok nak refer dengan O&G. 

Semoga dipermudahkan. Jauhilah benda2 yang tak diingini berlaku.. Amin3


No comments:

Post a Comment