23 May 2014

Sayf @20months

Assalamualaikum dan salam Jumaat semua..

Minggu ni Sayf dah 20bulan! Alhamdulillah!

Pagi ni seronok sangat sebab Abi Sayf sediakan sarapan. Walaupun dalam 10mins je kami bertiga di meja makan, tapi cukup meriah! Kenapa rajin bebenor hubby aku heh. Aku order roti bakar je. Tapi dia siap goreng telur lagi. 

Pelik bin hairan bin ajaib!

Tapi tak apalah, aku appreciate sangat. Hope berterusan walaupun tak selalu. Hehe. Sayf pun happy sambil makan roti cheese. Mcm2 aksi nak suruh kita tengok. 

Malam ni nak balik Perak sebab ada wedding officemate besok. Boleh singgah kampung sekali. Lain benar rasanya sebab arwah opah dah tak ada. Hmmmmm..

Doakan perjalanan kami. Semoga semua selamat dan berjalan lancar..


No comments:

Post a Comment