05 August 2014

Alhamdulillah, 14minggu!


Assalamualaikum wbt,

Dah masuk 3bulan setengah. Syukur alhamdulillah.. Babai 1st trimester!

Sebelum puasa berat 50kg tapi selepas puasa turun 2kg jadi 48kg. Eloklah tu. Taknak berat naik melampau-lampau mcm preggy Sayf dulu. Kali ni memang kena sentiasa beringat.. Kalau boleh maksimum nak 55kg je. Boleh ke? Haha, kita tungguuuuuuu...

Badan still lemau, sakit-sakit belakang, pening tangkap belah kanan, cepat penat dan cepat mengantuk. Rasa badan memang tak fit enough! Rimas jugak bila badan lemah-lemah ni tapi bila fikir maybe sebab preggy, tak apalah kuatkan je semangat ni.

Lunch during first day masuk ofis setelah cuti beraya.. Tengok tu bukan main rakus mengorder.. Fav aku kat Burger King ni adalah BBQ Beef Bacon Burger.. Rasanya mmg menangkap habis! 

Okaylah, dah nak bersiap-siap ke ofis. Alhamdulillah, harini tak tidur selepas solat Subuh.. Moga Allah buka pintu rezekiku seluas-luasnya. Aminnnnn..

Daaaaa~

No comments:

Post a Comment