22 August 2014

Hubby fly2 away to HKG

Assalamualaikum wbt,

Harini dah 2 malam tak tidur berbantalkan lengan hubby. Rindduuuuuuu beratus-ratus persen. Ewaaaah! 

Yelah, tak salah rindu suami kannn.. 

Hubby is now at Hong Kong. InsyaAllah Isnin ni balik. 5days for a bisnes trip. Tak sabar nak tengok big present yang awal-awal diwar-warkan tu.. Apalah tu agaknya..

Kalau ikutkan nak je follow, tapi Im not ready yet to travel berdua-duaan with Sayf. Kalau dia cranky dalam flight confirm aku panik nanti. Tak apalah, bagi chance kat hubby. Nanti kalau ada next trip ke New Zealand kitaorang ikut ya. Haha.

 
Semoga Allah sentiasa melindungi suamiku dan dipermudahkan segala urusan.. Kami sentiasa merinduimu..

Daaaaaaa~


No comments:

Post a Comment