18 November 2014

Short vacay at PD 2014

Assalamualaikum wbt..,

Setelah FIL & SIL telah selamat dari menunaikan ibadat haji selama 47hari, sekali lagi kami semua berkumpul.. Alhamdulillah kerana mereka telah selamat pergi dan pulang.. Kali ni hampir semua anak cucu cicit Tok Haji Yusoff (atuk mertua) ada.. Lokasi pilihan kali ni masih sama iaitu Port Dickson, hehe.. 

Sayf punyalah excited sebab dia dah tak takut dengan pantai dan tak geli pijak pasir. Tapi penatlah pulak kitaorang nak mengejar..

Kitaorang gerak pagi sebab nak habiskan masa kat beach puas-puas. Check in kan lambat, around 3pm so tak adalah rushing sangat.. Sempat lagi berbbq.. Seronok-seronok...

Terpancor ke-excited-an..

Amboi pandainya Sayf lukis.. Hehe

Kembang kempis hidung bila angin pantai bertiup..

Kasi can sikit mama pun nak berselfie tepi beach..

Tanpa segan silu Abi Sayf ajak bergambar dengan abang soldier ni.. Haha

Alamak tandas awam rosak so terpaksa pi tandas Petronas.. Hehe

Waahhh, celebrate birthday Sayf sekali lagi.. Special cake from my SIL.. Sedap gile okay!

Tengok tu, cepat benor ternoda kek tu.. 

Sayf dah pandai nyanyi lagu birthday tapi tiup lilin belum pandai lagi.. Hehe

View dari 10th floor of The Regency Resort Hotel..

Bersiap nak berendam kat beach.. 

Naik bot beramai-ramai dengan anak cucu cicit Tok Haji Yusoff..

First time bagi mama & Sayf naik bot.. Kikiki

Subhanallah.. 

Sayf bersama Mak Long aka Hajah Sayzwana..

Victoria Sandwich cake.. Dok ulang makan ni je.. Masyaallah.. Sedap sangat..

Sekali serbu.. Kaya orang jual aiskrim tu..

Main bubble dengan Mak Long.. 

Dah ready nak balik.. Kitaorg gerak awal sebab nak attend wedding kat Shah Alam

Otw balik.. Mmg confirm Sayf dah K.O.. Hehe

Overall seronok sangat.. 

Pasni mana pulak?? Hehe.. 

Okaylah.. Daaaaaa~



No comments:

Post a Comment