19 May 2015

Sayf & Seri at Cameron Highlands 2015

Assalamualaikum wbt..,

Cameron Highlands merupakan destinasi terakhir sebelum masuk kerja. Nasib Seri pun mood dia okay. Sayf pun happy jumpa uncle-uncle dia..

Berselfie dalam kereta dengan Seri. Waktu ni Sayf tengah sedap tidur..

Gerak pas subuh.. Cuaca sejuk je.. So Sayf pun tidur je.. Ni baru bangun..

Berselfie dengan Sayf pulak..

Sampai je terus terjah ladang teh..

All of us..

Lavender farm.. 
Sayf masa ni busy dengan uncle-uncle dia..

 
Bila dah nampak kolam ikan mmg payahlah nak ajak balik..

Daisy..

Sejuk mata memandang..

Stay 1mlm kat Copthorne Hotel.. Dulunya Equatorial.. Dekat dengan Kea Farm.. Jalan kaki je

Selfie lagi dengan princess mama ni..

Seronok bawak Seri jalan-jalan.. Nasib tak meragam..

Time petang jalan-jalanlah sekitar hotel.. Terjumpa pulak Hydrangea ni.. Tumbuh tepi jalan je.. Alahai.. Aku tanam asyik tak hidup je..

4 of us..

Makan malam.. Lapar ya Sayf..

Jelas terpancar mukanya happy sungguh..

Sayf with Mak Uda..

Good morning from Cameron Highlands..

Otw balik.. Sayf & Seri dah tak ada mood nak bergambar.. 




No comments:

Post a Comment