06 July 2015

Salam Ramadhan 2015

Assalamualaikum wbt..,

Lama rasanya tak update. Since masuk kerja awal May haritu. Haha. Nampak nau kebizian tahap dewa.. Dah terasa perit jerih melayan 2org anak. Bukan apa. Badan penat & mengantuk. Kat ofis banyak kerja. Kat rumah lagi double triple kerjanya. Kalau boleh nak tidur seharian tanpa gangguan. Haha. Well, still in the midst untuk belajar nak adapt semua ni. 

Harini hari ke-19 kita semua berpuasa. Alhamdulillah, syukur kerana Allah masih memberikan peluang bagi kami sekeluarga bersama-sama meraikan bulan Ramadhan yang penuh barakah ini.

Seri Zawiya - 4bulan

Sayf Zhafir - 2tahun 8bulan

Belum serasi.. Sayf tak pandai melayan adiknya lagi.. Tengok pic ni pun dah tau.. Salah sorang je yang excited.. Haha

Seri memang suka berjalan.. Tengok tu bukan main happy

Abi & Sayf.. 

Within 2sec je ni.. Puas pujuk suruh Sayf peluk Seri.. 

Bulan Ramadhan..

Sayf terkedu.. Tak mampu nak senyum.. Tapi nasib tak menangis.. Good boy sayangku!

Tak boleh ikut atok & abi pi masjid lagi.. Asyik meraung nak ikut je.. Ni baru cool down.. Layan cartoon kat TV.. Kopiah masih melekat..

Aktiviti weeekend - berbuka rumah atok Semenyih or onyang kat Beranang..

Nanti kita cerita panjang lagi.. Nak sambung buat kerja


No comments:

Post a Comment