24 July 2015

Salam Syawal 2015

Assaamualaikum wbt..,

Alhamdulillah, sekali lagi kami semua dapat berkumpul meraikan Hari Raya Aidilfitri..

Di hari raya pertama, kami decide utk berkumpul di Beranang sekali lagi. So far dah 4tahun berturut-turut di kampung mertua. Bukan apa. Belah aku selalu last minit decision. Ikut mood mak & abah nak balik sama ada Perak or Pahang or Terengganu. Almaklum atok nenek dah tak ada. Cuma ziarah rumah sedara mara. So biarlah beratkan family mertua dulu sementara moyang Sayf & Seri masih sihat lagi.

Abi sibuk membakor lemang..

Si Sayf sama sibuk..

Salam 1 Syawal dari keluarga Mustapa..

Selfie dengan biras yang sedang berpantang..

Gediknya Sayf dengan atok Jalal..

Menunggu turn nak salam moyang, atok2, nenek2, pakcik2, makcik2..

Tu diaaa.. Beratur dan bersalam-salaman..

Kosong-kosong ya Angoh..

Sayf nak menguap.. Ngantuk.. Haha

Sayf dan bayang-bayang..

Sayf bersama uda..

Baju saiz 5tahun.. Tu yang besar gedabak.. Asyik kena lipat je seluarnya..

Sesi bermanja dengan abi.. Cer tengok muka Sayf tu.. Membawa diri konon..

Mama pulak nak posing dengan cik Seri..

Akhirnya.. Menyerah kalah..

Seri bersama sepupu.. Muhammad Zarif.. Genap sebulan pada 1Syawal..

Okaylah.. Nanti sambung lagi 



No comments:

Post a Comment